Ett kärt återseende

Datum: 2013-04-30 Tid: 19:50:06 Charimba / Kommentera gärna!
Under tiden jag var hemma hann jag inte bara med att gå på Göteborg Horse Show, utan även en ridtur och - hör och häpna, lite hoppning.
 
Hästen som fick ställa upp på allt var ingen mindre än Bea - någon de som läst denna bloggen ett tag borde känna igen. För er andra så är Bea Mimmis dotter som jag lånade/hjälpte till att rida under ett halvår ungefär i höstas, innan vi bytte och jag fick Mimmi. Beas ägare är nämligen en väldigt god vän till mig :)
 
Hur som helst så var det otroligt roligt att rida Bea igen, hon har verkligen utvecklats och blivit en jättefin häst! Tidigare har jag alltid sagt till min vän att hon sålde den bästa hästen till mig (hon har inte hållt med) men nu fick jag ändra mig, Bea är otroligt go. Psyket på den hästen har ju jag hyllat mycket tidigare, hon är verkligen stencool, men nu när hon kommit ur den värsta trotsperioden och fått lite mer utbildning är hon verkligen jättefin. Går lätt i form och är allmänt trevlig. Snäll att hoppa också, så det blir nog något bra av henne med (;
 
Lite större än vad jag är van vid bara, jösses hästen är ju närmare 1,70 (kanske.. eller så är det bara Mimmi som är liten ).
 
Blev inga bilder men hoppningen finns faktiskt på film..
 
 
Bea.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0