Misslyckad tömkörning och utlånad sadel

Datum: 2013-04-20 Tid: 20:58:00 Mount Everest / Kommentera gärna!
Ja, idag skulle jag ge mig på att tömköra tant lite hade jag tänkt, bara trava och strecha ut efter gårdagens ganska tuffa galopp-pass. Det gick inte alls bra, haha.
 
Jag har tömkört lite innan och fått hjälp med grunderna, men då med en ponny som (troligtvis) var inkörd och hade lite bättre temperament än en brunstig tant.
Slutade i alla fall med några varvs longering på töm i trav och sen gick vi på promenad i en sommarhage. Min sadel är utlånad över helgen så hade ingen direkt möjlighet (eller ork) till att rida.
Imorgon ska dock jag låna en sadel av stallägaren så att jag kan sitta upp på tanten, det behövs nog inför vår sadelprovning som är inbokad till tisdag!! Jag är så nervös och taggad så att jag nästan spricker.
 
 
Longering på töm.
 
Eftersom det är lovat sol på söndag också hade jag tänkt åka upp och rida på eftermiddagen, tant får gå ute utan täcke och sen tar vi ett bad. Förhoppningsvis blir det en bra uppladdning, och så får ni hålla tummarna för mig att det inte blir så mycket regn på tisdag.. helst inget alls faktiskt.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0