Shoppinglista!

Datum: 2013-04-24 Tid: 08:33:00 Shopping / Kommentera gärna!
För första gången på länge har jag en ganska diger shoppinglista inför Göteborg Horse Show..
 
 
Dessa Roeckl-handskar bara jag älskar! Jättetunna, smidiga och med ett "nät" på översidan som de i alla fall påstår släpper igenom solens strålar så att man inte får ful handsk-bränna. Köpte ett par förra sommaren som jag red i på K1, och de är verkligen toppen! Dock har ridandet av tre-fyra hästar per dag i en månad gjort dem lite slitna, så ett par nya behövs (även om jag så klart använder de andra tills de går sönder helt!).
 
 
Dressyrsadelgjord i läder. Brun och inte jättedyr. Behövs en motivering ens? Jag har köpt en brun dressyrsadel till tant och behöver en gjord om jag ska kunna rida med den, haha.
 
 
Börjes nya stigbyglar! Hoppas verkligen att dessa är med till Scandinavium, precis vad jag letat efter till min galoppsadel! Tycker de blåa är ursnygga men galopp-färgerna är ju vinrött och vitt så kanske blir ett par svarta ändå.. Men de blå är galet snygga! Lagom i pris också :)
 
Stigbyglar behövs även till dressyrsadeln, men vet inte riktigt vad jag vill ha för något till den.. Kanske blir ett par nya ledade Sprenger-stigbyglar, gillar dem skarpt.
 
 
En lång flugluva som täcker mulen ska Mimmi få, kommer behöva smörja hennes vita nos som en tok ändå men detta hjälper nog lite i alla fall :) Hittar man en med ögon på så ser de ju roliga ut också, haha.
 
 
Och en väska till våra lindor! Vi har ingen riktigt bra stans att ha lindorna i stallet nu, och därför skulle en väska passa bra.
Sen måste jag bara ta en sväng förbi PS-montern också, har lovat Mimmi en hink med godis därifrån och kanske, kanske blir det ett pannband också.. Jag är lite sugen på att pärla själv, men vi får se.. Allt beror ju på pris och så där, och om jag hittat ett dressyrträns att ha pannbandet på (;
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0