Komplett utrustning x 3

Datum: 2013-03-17 Tid: 21:45:42 Utrustning / Kommentera gärna!
Denna våren vill jag verkligen ha tre kompletta utrustningar till min fina lilla häst. Hoppsadel och ett matchande träns har jag redan så det är klart, arbetssadeln (galoppsadel) är inte komplett och en dressyrsadel fattas helt.
 
Arbetssadeln har jag äntligen hittat stigläder till (bruna i ponnystorlek), men den saknar stigbyglar. Ett bra bett  och en till schabrak/polypad är också på listan innan den utrustningen är klar. Träns har jag faktiskt två att välja mellan, egentligen gillar jag det engelska bäst men tant visade en tendens till att pulla så det kanske blir det mexikanska ändå. Vi får provrida ett par gånger till och se helt enkelt.
 
Dressyrsadel är ju inte ens inköp än, så om något av de träns jag har funkar vet jag inte riktigt, annars fattas allt där - sadel, träns och bett.
 
 
Under tiden medan jag väntar på att få ihop detta pågår en utrensning i stallet. Allt som inte används skall bort. Sadelkammaren är liten och jag har varken källare eller vind att spara saker på, så det är liksom inte motiverat att behålla saker bara för att de kan vara bra att ha någon gång i framtiden.. Jag har redan sålt ett träns och ett tävlingsset och sorterat ut lite borstar och benskydd som ska slängas. Förhoppningsvis är mitt mål uppfylld någongång runt Göteborg Horse Show - allt som ska bort är utrensat och mina tre kompletta utrustningar på plats. Förutom stallet så ska även ungefär hela min lägenhet få samma behandling är det tänkt, även om det är ett lite större projekt...
 
 
Sparar ni på saker som kan vara bra att ha, eller försöker ni också rensa ibland?
 
 
Kommentarer
Postat av: JennyM

Då måste jag ju bara fråga, för allt som ofta får jag mail och fakturor skickade till mig där någon annan har beställt Kolla masken.. Det har hänt minst 5 gånger.. Har du råkat ut för det också? Lite jobbigt så för jag måste alltid maila dom ganska fort eftersom det nästan varje gång varit fakturor med också. Så dom som ska ha dom får sina fakturor eller så...

Svar: Nej, det har aldrig hänt mig.. Gud va skumt!
Katarina

2013-03-18 @ 02:22:50
URL: http://jmdressyr.se
Postat av: jenny

Skönt att rensa lite och få in lite nytt! Jag samlar inte på mig så mycket utan brukar använda det mesta tills det är utslitet eller går sönder. Men jag är på jakt efter lite nytt, spanande in det tränset du tipsade om, Glen Gordon Ariel med remontgrimma, så försöker få tag i ett beggat sånt nu. Sen skulle jag verkligen behöva investera i en tävlingskavaj och något tävlingsset men ekonomin tillåter inte det. Och ett par läderridstövlar!

Svar: Ja, det är något meditativt med att rensa.. Åh, Glen Gordon-tränset är så fint! Hoppas du hittar det :)
Katarina

2013-03-18 @ 10:28:32
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se
Postat av: JennyM

Haha ja men jag får ju liksom deras kontakt uppgifter och så med.. inte så kul att veta att mina uppgifter kanske skickas till andra så heller.. Men men, det är ju tur på ett sätt att det bara verkar vara jag som råkat ut för det då ;)

2013-03-18 @ 14:42:20
URL: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0