Nästa problem

Datum: 2013-03-01 Tid: 21:14:32 Stallsnack / Kommentera gärna!
Sadeln satt som sagt bra (så vitt jag vet, ska be stallägaren kika på den någon dag också) men eftersom ingenting är så enkelt som det borde för mig just nu så passade inte sadelgjorden istället.
 
Stropparna på min sadel är för breda för att passa i moderna sadelgjordar, och det är därför typ halvt omöjligt att spänna sadelgjorden. Internet är dock en underbar gåva, så nu har jag lyckats nosa reda på ett par rullspännen som är breda nog, nu gäller det bara att hitta någon sadelmakare som kan byta ut spännena på en ny gjord (ja, den jag har i stallet är ju självklart för lång nu helt plötsligt, tanten har blivit av med lite fölmage!). Om någon lokal skomakare kunde fixa det hela hade det ju varit toppen, men vet inte riktigt om jag kan lita på att de gör ett snyggt jobb (man vill ju inte att en lädergjord för x-antal hundra blir förstörd).
 
 
Alltså har jag just nu min hoppsadel som ligger bra och är otroligt skön, men eventuellt slut i stoppningen och som jag inte vill rida i utan klartecken. En manskapssadel där ingen sadelgjord passar och en arbets/galoppsadel som jag inte ens vågar testa eftersom mina knän är så dåliga att jag försöker hitta någon annan som kan rida ibland för att jag får så jävla ont i knäna ungefär varenda kväll. I kombination med en häst som blir helt hysterisk när hon vilar.
 
 
Fortsättningen följer..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0