Suck alltså

Datum: 2013-03-05 Tid: 11:05:00 Stallsnack / Kommentera gärna!
Sadlar!
 
Så vitt jag förstår ligger manskapssadeln väldigt bra, och har den där gigantiska mankfriheten som jag letat efter. Trots detta berättade Mimmi mycket tydligt för mig att hon inte gillade sadeln efter andra gången jag provridit med den. Tidigare när en sadel har legat dåligt har hon fått en "knöl" vid ryggraden som bara varit synlig strax efter jag sadlat av, men den finns inte där med mina nya sadel, men ändå var det något som inte stämde tyckte tanten.
 
Efter lite turer på internet såg jag att man förr red med tjocka filtar under dessa sadlar, och i helgen när vi var ute använde jag en fårskinnspad plus ett tjockt JW-schabrak och då sa hon ingenting.
Snälla stallägaren ska låna mig en westernpad att testa, och nu får vi hålla tummar och tår att detta är det enda som felar, att det behövs en tryckavlastande pad till sadeln också för annars blir jag tokig på riktigt..
 
 
Kommentarer
Postat av: Karoline

Är du nöjd med ditt egendesignade pannband? Hur tycker du att kvalitén är?
Är väldigt sugen på att beställa ett.

Svar: Jag är jättenöjd! Kvalitén är otroligt bra, speciellt på lädret. Extra pärlor och stenar följde också med om det skulle behövas. Leveransen var snabb och jag är väldigt sugen på att beställa igen snart.. :P
Katarina

2013-03-06 @ 09:34:39
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0